De Firma en AV Renting slaan de handen in mekaar.

De Firma en AV Renting gaan op strategisch en operationeel niveau intensief samenwerken. Door de samenwerking vergroten beide firma’s hun slagkracht en ontstaan nieuwe groeimogelijkheden.

Farid Khetouta en Johnny Meyers zien hun nieuwe samenwerking als een meerwaarde voor bestaande maar ook toekomstige cliënten. Door de verhoging van de servicegraad en productiecapaciteit wordt 1 + 1 welliswaar 3.De Firma is een spin off bedrijf van RTV bvba en heeft meer dan 25 jaar tv-ervaring in portfolio. Zo focust het bedrijf zich op streamings (sinds 2015), webinars, corporate producties, social media video’s en past het de nieuwste 360° technologie toe bij video tours en virtuele beurzen. Farid Khetouta, CEO van De Firma, geeft aan dat de samenwerking met AV Renting perfect past in het groeiproces van het bedrijf:

‘’In het verleden maakte De Firma vooral content voor bedrijven en overheidsinstellingen. Met deze stap willen we een echte one-stop-shop worden met een zeer breed dienstenaanbod.'’

De Firma had al een uitgebreid aanbod aan studio’s en techniek in huis, maar wil events op locatie audiovisueel nog beter ondersteunen. Ook het belang van goede video content bij zo’n event wordt niet uit het oog verloren. Deze events kunnen zowel regular, hybrid als on-line zijn.


Johnny Meyers, CEO van AV Renting is trots op de aangekondigde samenwerking. AV Renting bestaat sinds 1990 en is een vaste waarde in de sector:

'’Ons bedrijf verzorgt sinds jaar en dag mobiele captaties bij nationale tv-producties, events en webinars. Door ook meer gerichte content aan te bieden, creëren we bij elk project een absolute meerwaarde. En daar past de synergie en specialisatie van De Firma perfect in.’’

Om meerdere videoprojecten gelijktijdig in productie te verwerken, werd de capaciteit uitgebreid tot 7 full broadcast editing suites, 8 cameracrews en 4 mobiele opnamesets waaronder 1 captatiewagen.


Wil je meer weten? Of heb je zin om kennis te maken?

Neem contact en we maken graag tijd. Of kijk ondertussen al even op onze website.