WIE WE ZIJN

Achter de schermen
De Firma

Je wil de uitstraling van uw bedrijf vergroten dankzij fijn uitgekiende communicatie ?

De Firma denkt graag met je mee. Voor ons is het een interessante uitdaging om een uniek concept op maat voor te stellen. 

 

Origineel, uitdagend, in het oog springend, een beetje speels, maar goed doordacht: dat zijn onze kerngedachten als we samen met u uw audiovisuele communicatie uitwerken.

 

De Firma wil meer zijn dan een leverancier. Wij zijn een betrouwbare, meedenkende en correcte partner. We stellen een creatief team  ter beschikking dat buiten de lijntjes kleurt als het om ideeën en aanpak gaat, maar er punt van maakt binnen de krijtlijnen te blijven als het om budget en deadlines gaat.

WAT WE DOEN

Audiovisuele communicatie

Geen communicatie meer zonder bewegende beelden. Of het nu gaat om social media video's, after movies, tv-commercials of corporate video's. De Firma heeft jaren ervaring in alle domeinen. En die ervaring staat garant voor een kordate aanpak met een uitstekend resultaat, perfect op uw maat en zonder verrassingen.

Camera
Kleurcorrectie
Streaming & captatie

Iedere maand neemt de behoefte aan captaties en live-streamings toe. Voor zowel eenvoudige single camera oplossingen als multi-cams heeft De Firma een passend antwoord op zak. Op locatie of vanuit onze studio.

Presentatie- & Mediatraining

Sta je zelf regelmatig voor een publiek? Moeten mensen uit jouw bedrijf vlot interviews kunnen geven ?Organiseer je een eigen webinar? Of wil je misschien zelf jouw video’s opnemen ? De Firma beschikt over ervaren mediatrainers die tips & tricks en do’s & don’ts  over hoe om te gaan met de diverse media graag met u delen. Van  een  individueel mediabad tot groepssessies, algemeen of toegespitst op welbepaalde thema’s of situaties

microfoons
Sound Mixing
Facilitaire diensten

Studioverhuur, cameraploegen of montagefaciliteiten. Captaties en projecties.