top of page
Man in VR-scène

360°:
de wereld rondom ons in beeld

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Een zin die nooit vatbaarder was voor interpretatie dan vandaag. Foto’s en video’s krijgen een heel nieuwe dimensie door er een 360°-verhaal van te maken.

360° is een heel nieuwe manier om een verhaal te vertellen en veel dynamischer dan traditionele beelden. Verschillende hoeken en perspectieven worden scherp in beeld gebracht zodat je onderwerpen echt tot leven komen. Op verkenning gaan in een beeld was nog nooit zo letterlijk te nemen. Geen foto’s of video’s meer waarbij een deel van de actie uit beeld valt. Laat je kijkers volledig omringen door de omgeving en alle geluiden die daarbij horen. Prikkel je publiek en houd de aandacht net iets langer vast dan normaal.

Verbreed letterlijk je impact met 360°-video

360scaled.jpg

Om goede 360°-video’s te creëren heb je een team nodig dat weet hoe het moet inspelen op de nieuwe factoren die 360 met zich meebrengt. Wij verdiepen ons in deze materie om zo de juiste factoren op een goede manier te combineren in een beeld.

 

Ook belichting en geluid vereisen extra tools die ervoor zorgen dat alle beelden gemaakt worden zonder onvoorziene obstakels. Ons ervaren team van editors gaat tenslotte aan de slag, rekening houdend met de do’s en dont’s van 360°-foto en -video.

bottom of page