top of page
Postproductie in proces

Opname en
montage

Een event, activiteit of volledige tv-productie klinkt als muziek in onze creatieve oren. Samen met ervaren cameramensen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf of product optimaal in beeld komt. Als kers op de visuele taart zorgen onze editors voor de final touch bij opnames en animaties.

Onze copywriters voorzien een duidelijk en tot in de puntje uitgewerkt script dat perfect past bij de boodschap die jij wil vertellen. De moeilijkste onderwerpen brengen zij in duidelijke taal over naar de consument.

 

Tijdens de opnamedag leidt een regisseur alles in goede banen. We zorgen voor geschikte apparatuur zodat onze ervaren cameramensen zonder problemen aan de slag kunnen. Drones, (draadloze) microfoons, belichting, prompters, steadycam…noem maar op!

Jouw verhaal inspireert ons

editing.jpg

Na de opnames nemen we ook de montage voor onze rekening. Een mix van verschillende beelden brengt iedere boodschap op een dynamische manier tot leven. Onze (eind)redacteurs en monteurs zorgen voor een perfecte uitwerking van kleurcorrecties, bewerkingen en kiezen muziek die perfect bij de beelden past. Niets gaat de deur uit voordat onze eindredacteur met een scherp oog het eindproduct bekijkt. Montages zijn in verschillende aanleverformaten te verkrijgen.

 

Wil je extra informatie toevoegen in de vorm van een voice-over? Laat het ons weten en we maken een keuze uit een van onze professionele stemmen die jouw boodschap met de juiste sfeer inlezen.

 

Je kan ook kiezen voor een grafische uitwerking. Breng je logo tot leven of laat je rondleiden door een geanimeerde host. Mogelijkheden zat!

bottom of page